Sumbangan
Penerimaan sumbangan/penajaan agensi luar

Pihak Yayasan Pelajaran Johor amat mengalu-alukan sebarang bentuk sumbangan/penajaan sama ada kewangan mahupun barangan daripada mana-mana pihak termasuk jabatan/agensi kerajaan, syarikat swasta, agensi korporat, pertubuhan atau perseorangan yang bertujuan bagi menjayakan Program Duta Jauhar 3.0 ini. Setiap sumbangan kewangan yang disalurkan adalah layak diberikan pengecualian cukai oleh pihak Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) berdasarkan Subseksyen 44(6) Akta Cukai Pendapatan 1967 Rujukan LHDN.01/35/42/51/179-6.3064.

1. SUMBANGAN KEWANGAN

Sumbangan Wang Tunai melalui Cek Berpalang / Pindahan Wang / Wang Pos / Kiriman Wang boleh disalurkan sebagaimana butiran berikut :

NAMA AKAUN : TABUNG KEBAJIKAN DAN PELAJARAN YPJ
NOMBOR AKAUN : 01041010010171
NOMBOR ID : XX 20002100
ALAMAT BANK : BANK ISLAM (M) BERHAD Cawangan Tampoi 
No. 8-10, Jalan Padi Emas 5/2, Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru, Johor.

Sila hantarkan bukti transaksi pembayaran ke pejabat kami atau emel berikut :

PROGRAM DUTA JAUHAR 
(...Sebutkan Nama Projek...) 

YAYASAN PELAJARAN JOHOR
No. 15, Bangunan YPJ, Jalan Nuri,
Kg Dato' Onn Jaafar Karung Berkunci 711,
80990 Johor Bahru, Johor.
TEL : 07-234 4355 | FAKS : 07-234 4434
EMEL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2. SUMBANGAN BARANGAN

Sumbangan barangan seperti makanan keperluan harian, perkakasan rumah, pakaian terpakai, barangan keperluan sekolah dan sebagainya adalah amat dialu-alukan. Bantuan akan diserahkan terus kepada penerima yang berkelayakan seperti keluarga miskin, warga emas, pesakit kronik, ibu tunggal, mangsa bencana dan sebagainya. Semua serahan bantuan akan direkodkan untuk rujukan pihak kami dan para penyumbang. Sumbangan boleh disalurkan kepada pihak kami sebagaimana butiran berikut :

PROGRAM DUTA JAUHAR 
(...Sebutkan Nama Projek...) 

YAYASAN PELAJARAN JOHOR
No. 15, Bangunan YPJ, Jalan Nuri,
Kg Dato' Onn Jaafar Karung Berkunci 711,
80990 Johor Bahru, Johor.
TEL : 07-234 4355 | 017-738 2852 (En. Mohd Najib Bin Samingin)
EMEL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3. PENGHARGAAN

Pihak Yayasan Pelajaran Johor mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan jutaan terima kasih kepada semua pihak PENYUMBANG/PENAJA di atas sumbangan dan sokongan yang telah diberikan bagi bersama-sama membantu menjayakan Program Duta Jauhar.

ANTARA PENYUMBANG / PENAJA

lembaga-pertubuhan-peladang.png  sumbangan-tekun-nasional.png  sumbangan majlis amanah rakyat  sumbangan ipm  sumbangan pns sumbangan skm  farm fresh logo  sumbangan yayasanbank  LanMan Wheels  sumbangan im4u  PERDASAMA logo  maybank  agrobank logo  E22 SenaiDesaru  WANCorp  icu jpm  PIJ Holdings   BSN  PPNJ   MOTAC   TNB Better Brighter   

Duta Jauhar

Inisiatif Kerajaan Negeri Johor yang mengiktiraf idea, peranan dan khidmat bakti kumpulan Mahasiswa Johor Institusi Pengajian Tinggi (IPT) seluruh negara untuk bermuafakat membangun dan memajukan sosio-ekonomi masyarakat di Negeri Johor. 

Maklumat Terkini

Jadilah yang terawal mendapat maklumat terkini daripada kami terus ke emel anda.